Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor!

Wij hebben elkaar leren kennen en waarderen als collega’s uit de jeugdhulpverlening. Al snel bleken we, naast deze serieuze baan, behoefte te hebben om onze organisatorische kwaliteiten en onze creativiteit kwijt te kunnen. Omdat we allebei wel van een feestje houden, kwamen we al snel op het idee voor kinderfeestjes. Pippi langkous is een inspiratie voor ons.

bibi pippi

Mijn naam is Bibi. Ik woon in Hoorn met mijn man en onze 3 kinderen. De verjaardagen van onze kids zijn mijn favoriete dagen van het jaar. Ik hou ervan om partijtjes tot in de puntjes te verzorgen. Hoe origineler hoe leuker. En ik ga natuurlijk altijd voor het thema, dat op dat moment, het best bij mijn kind past. Zo hebben we bij ons thuis de volgende thema’s al gevierd: dino, bij de boer, ninja, lego star wars, onder water, paarden, kruiden en luchtjes. Ik verbaas mij dan ook, dat er ouders zijn die opzien tegen een kinderpartijtje. Andere ouders vinden partijtjes misschien wel heel leuk, maar weten niet zo goed waar te beginnen. Of heb je het simpelweg even te druk. Ben jij ook zo’n ouder, dan help ik je graag met een onvergetelijk partijtje voor jouw kind!

Mijn naam is Estha, ik ben 37 jaar, heb rood haar, had een strakke buik, stond me niet. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters in Hoorn. Creativiteit en enthousiasme vallen niet weg te denken uit mijn leven. Ik sta graag in contact met kinderen en hun ouders. Verjaardagen van kinderen is iets speciaals, hoe leuk zou het zijn als kinderen nog lang mogen na genieten van hun partijtje. Voor mij is het iedere dag een feestje, ik moet alleen zelf de slingers ophangen! Wat jullie van mij kunnen verwachten is een warm en betrokken persoon, ik zing het allerliefste keihard mee met heel veel verschillende liedjes en maak alles vast met geniet-jes. 

estha pippi

Dit zijn de kernwaarden van Pippipartijtjes: 

puur en echt; duurzaam; homemade; inventief; educatief; met aandacht; origineel; op maat en klein maar fijn.

Over een aantal kernwaarden moeten we echt nog wat meer vertellen. Laten we beginnen met duurzaamheid. Echt een belangrijk onderdeel van Pippi. Vanwege onze duurzame intentie hebben we gekozen voor porselein servies en glazen bekers. Weggooiservies en bekers zijn naar ons idee echt niet meer van deze tijd. En natuurlijk kan er dan wel eens iets breken. Het zijn toch kinderen die er gebruik van maken. Dat risico nemen wij dan graag.

Ook bezoeken we daarom graag de kringloopwinkel om de boxen samen te stellen. Vooral materiaal om mee te knutselen is zonde om nieuw te kopen. We scoren vaasjes voor het bloemschik feest of servies voor het creatief borden stippen. Zo krijgen die spulletjes weer een mooi tweede leven. De plankjes voor het naambordje timmeren komen bij een lokale meubelmaker vandaan. De restjes van Custummeubel, worden weer prachtige naambordjes. Bedankt daarvoor!

We proberen zoveel mogelijk zelf homemade en met veel aandacht te maken. We knippen zelf alles voor de presentjes. Maken zelf naamarmbandjes. Tekeningen en kleurplaten worden ontworpen door Bibi’s dochter Fenna. We proberen eerst alles zelf met onze eigen kinderen om te zien of het idee echt werkt. De totempaal voor het indianen feest is zelf geknutseld met papier maché.

© Pippipartijtjes 2021