icon pippi

Voorwaarden

Voorwaarden 

Algemene gegevens

Naam onderneming: Pippipartijtjes
Vestigingsadres: Hoorn
Telefoonnummers:
Estha: 06-41108683
Bibi: 06-20140978 
E-mailadres: info@pippipartijtjes.nl
IBAN nummer: NL91INGB0009686548
KVK nummer: 77307011

Website: Pippipartijtjes.nl
Facebook: Pippipartijtjes
Instagram: Pippipartijtjes


Zo werkt Pippipartijtjes

Je huurt een feestbox
De feestboxen zijn standaard uitgerust voor 8 kinderen. Tegen een meerprijs kan het aantal kinderen worden uitgebreid. De feestbox wordt geleverd met een uitgebreide omschrijving van het programma, complete tafeluitrusting, decoratiemateriaal, spelletjes en knutselmateriaal. Het feestje duurt ongeveer 3 uur. We raden aan om de feestjes met minimaal 2 personen te begeleiden.

Begeleiding door Pippipartijtjes
Mocht je het feestje liever volledig door één van ons begeleid hebben, stuur dan een mail en vraag naar de mogelijkheden en de kosten.

Partijtje op maat
Heb je speciale wensen voor het partijtje van jouw kind, stuur ons een mail. Dan doen we een voorstel op maat.

Feestje boeken
Je kunt een feestbox boeken door je gegevens te versturen via de knop “boek dit feestje”. Je ontvangt een mail om de boeking te bevestigen. Er dient voorafgaand aan het feestje betaald te worden. Het feestje kan tot twee weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Ophalen in Hoorn
De box kan worden opgehaald in Hoorn (Risdam of de Grote Waal). Binnen de grenzen van de gemeente Hoorn kunnen we de box ook thuisbrengen. Dan brengen we 10 euro extra in rekening. Houdt er rekening mee dat de uitleg van de box een kwartiertje in beslag neemt.

Borg
We rekenen 10 euro borg. Die krijg je natuurlijk terug als de box met inhoud weer in goede staat terugkomt.

Betaling
Het totaalbedrag, bestaande uit de huurprijs en de borg, dient onder vermelding van de datum van het feest en de naam van de Jarige Job, te worden overgemaakt op het rekeningnummer: NL91INGB000686548

Gebruik / Aansprakelijkheid
De feestboxen en inhoud hiervan mogen alleen onder permanent toezicht van een volwassene door de kinderen worden gebruikt en dat geschiedt geheel op eigen risico. Er dient bij elk spel en gebruik van de materialen uit de box een volwassene aanwezig te zijn, die bepaalt of ze geschikt zijn voor de kinderen. Er kunnen materialen of producten in de feestbox zitten die niet geschikt zijn voor hele jonge kinderen. Pippipartijtjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel dat is veroorzaakt door het gebruik van de feestbox en de materialen of producten uit de themakist.

foto voorwaarden 2

© Pippipartijtjes 2021